Jak upéct roládu z krůtího stehna | recept
Roláda z krůtího stehna | recept. Krůta má několik druhů masa, světlé i tmavé, libové i tučné. Každý druh masa má jinou nutriční hodnotu – bílé maso je méně kalorické a obsahuje méně tuku. Krůta má zhruba 70 % bílého masa. Ale i tmavé krůtí maso má oproti jiným masům nejméně tuku a je lehce stravitelné. Na roládu budete potřebovat horní část krůtího stehna. Celé krůtí stehno v kloubu rozdělíme na dva díly, spodní část využijeme na polévku a horní část na roládu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct špenátové kostky s náplní i pro diabetiky | recept
Špenátové kostky s náplní i pro diabetiky | recept. Dnešním receptem uděláme radost především diabetikům nebo lidem, kteří odmítají ve stravě cukr. Tě…
Jak uvařit krůtí prsa se žampiony a smetanovou omáčkou | recept
Krůtí prsa se žampiony a smetanovou omáčkou | recept. Krůtí maso má nevýraznou chuť, a proto je vhodné doplnit ho výraznější ingrediencí. Dobře se kom…
Jak na krůtí kousky na kari | recept
Krůtí kousky na kari | recept. Jak známo, krůta má devatero mas, proto je velice variabilní při zpracování. Navíc je nepoměrně zdravější než kuře, je…
Jak připravit krůtí roládu s nádivkou | recept
Krůtí roláda s nádivkou | recept. Krůtí roláda s nádivkou může být skvělou volbou pro lehčí nedělní nebo slavnostní oběd. Do nádivky můžete přidat lib…
Jak upéct krůtí plátky v listovém těstě | recept
Krůtí plátky v listovém těstě | recept. Pečivo z listového těsta je, pokud máte těsto jako polotovar, rychle hotové a chutná téměř všem. Navíc je bezp…