Jak upéct pudinkové řezy Margot z kokosové mouky | recept
02. Červen 2022
Jak upéct pudinkové řezy Margot z kokosové mouky | recept. Luxusní a nebesky vláčné vrstvené řezy, které vás osloví voňavým kokosem v základu, tmavou čokoládu v pudinku i jemným smetanovým krémem z tvarohu. Vše chutí i vůní umocní závěrečná vrstva z oblíbené kokosové „Margotky“.
Co je potřeba
Na těsto:
- 1 hrnek kokosové mouky (hrnek o objemu 250 ml)
- 2 vajíčka
- 2 lžíce krupicového cukru
- 2 lžíce kokosového oleje
- ½ hrnku mléka
- 1 lžíce prášku do pečiva
Na pudinkovou vrstvu:
- 1 sáček čokoládového pudinku
- ½ l mléka
- 2 lžíce krupicového cukru
Na smetanový krém:
- ½ kelímku smetany ke šlehání
- 1 vanička tučného tvarohu
- 2 lžíce krupicového cukru
- 1 tyčinka Margot
Tipy
- Pro naprosté vyladění chuti použijte místo krupicového cukru cukr kokosový.
Související články
Další zajímavé články
Jak upéct vláčné kompotové řezy s jemným pudinkovým krémem | recept
Jak upéct vláčné kompotové řezy s jemným pudinkovým krémem | recept. Ananasový kompot přidaný do těsta se spolu se sladkým sirupem se zaslouží o nesmí…
Jak upéct Afrika řezy s tvarohovým krémem | recept
Jak upéct Afrika řezy s tvarohovým krémem | recept. Skořicí provoněné řezy, ze kterých dobře vyšlehané těsto, doplněné harmonickým spojením banánu a š…
Jak upéct prvotřídní kokosový koláč s vanilkovým cappuccino krémem
Jak upéct prvotřídní kokosový koláč s vanilkovým cappuccino krémem. Moučník z řady velice luxusních zákusků, který ohromí a současně překvapí rel…
Jak upéct luxusní křehký koláč s citronovým krémem a borůvkami | recept
Jak upéct luxusní křehký koláč s citronovým krémem a borůvkami | recept. Snoubení sladkého kondenzovaného mléka se svěží citronovou šťávou je zárukou…
Jak upéct kefírovou bublaninu s mandlovo-makovou žmolenkou | recept
Jak upéct kefírovou bublaninu s mandlovo-makovou žmolenkou | recept. Úžasně vláčné i příjemně svěží kefírové těsto zasypané kousky sladkého ovoce a k…
Diskuze k článku