Jak upéct podmáslový kynutý koláč s ovocem | recept
Jak upéct podmáslový kynutý koláč s ovocem | recept. Kynuté koláče patří přes veškeré moderní moučníky s více či méně exotickými ingrediencemi mezi klasiku, která nepřestane chutnat. Kdo by neměl rád čerstvý kynutý koláč s letním ovocem nebo s velkou vrstvou tvarohu a máku. Ale připravit kynuté těsto, aby bylo vláčné a nadýchané, může být někdy kumšt. Pokud stále hledáte spolehlivý recept, na nějž se můžete spolehnout, že vždy vyjde, zkuste následující. Poměry jednotlivých surovin jsou snadno zapamatovatelné, proto brzy zvládnete koláče udělat lehce z hlavy. Místo mléka je zde použito podmáslí, které ještě více podpoří kynutí a tím zajistí dobrý výsledek. Na koláče můžete použít jakékoli ovoce, které máte zrovna po ruce, ať už čerstvé nebo mražené. Právě v těchto dnech je třeba vyčistit mrazák od zásob ovoce z loňského léta a připravit ho tak na novou úrodu. Rozhodně ovocem nešetřete, vrátí se vám to.