Jak upéct piškotový koláč s lněnými semínky a jahodovým želé | recept
Piškotový koláč s lněnými semínky a jahodovým želé | recept. Upéct piškot je hračka, když ho navíc doplníte vrstvou voňavého želé z letního ovoce, vykouzlíte snadno skvělý moučník, po němž se jen zapráší. Následující piškotový koláč je navíc doplněn lněnými semínky, ta nejen obohatí jeho chuť, ale jsou také velice zdravá. Je však třeba je konzumovat "správně". Nejlepší je před použitím je rozemlít, na to vám postačí mlýnek na kávu. Případně je při samotné konzumaci opravdu pečlivě rozkousat. Teprve v takovéto úpravě dokáže tělo přijmout blahodárné látky obsažené v semínkách, v opačném případě by si z nich organismus prakticky nic nedokázal vzít a pouze by je vyloučil jako nestravitelné.