Jak upéct nadýchanou bublaninu s mraženým ovocem?
Je duben a spousta z nás má v mrazáku stále drobné ovoce z loňské sezony. Ať už vám na zahrádce uzrál černý či červený rybíz, angrešt nebo třeba maliny, vše můžete použít do výborné a snadné bublaniny. Zvládnou ji i větší děti a věřte, že vám bude chutnat nejvíc druhý nebo třetí den po upečení, kdy už bude krásně proležená.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct vláčnou kakaovou bublaninu s meruňkami a tvarohem | recept
Jak upéct vláčnou kakaovou bublaninu s meruňkami a tvarohem | recept. Tato krásně barevná bublanina z litého kakaového těsta protknutého ochucený…
Jak upéct kefírovou bublaninu s mandlovo-makovou žmolenkou | recept
Jak upéct kefírovou bublaninu s mandlovo-makovou žmolenkou | recept. Úžasně vláčné i příjemně svěží kefírové těsto zasypané kousky sladkého ovoce a k…
Jak upéct kakaovou bublaninu s ovocem
Jak upéct kakaovou bublaninu s ovocem | recept. Recept na bublaninu se hodí vždy, nejen v sezoně čerstvého ovoce. Můžete ji totiž snadno připravit i z…
Jak upéct třešňovou bublaninu s mandlemi | recept i pro diabetiky
Třešňová bublanina s mandlemi | recept i pro diabetiky. Když se řeknou třešně, představíte si léto, koupání, prázdniny a bublaninu. Třešně letos dozrá…
Jak upéct bublaninu s ovocem z bramborového těsta | recept
Jak upéct bublaninu s ovocem z bramborového těsta | recept. Moučníky z bramborového těsta mají jeden společný znak a to ten, že vydrží dlouho vláčné.…