Jak upéct moučník Šalamoun | recept na rychlé vláčné řezy
Jak upéct moučník Šalamoun | recept na rychlé vláčné řezy. Že by se moučník jmenoval po moudrém izraelském králi Šalamounovi? Dost možná. Ale moudře, to je tento moučník dělaný určitě. Šalamounsky si práci usnadněte tím, že základ z másla, cukru a kakaa pracně netřete v míse, ale jen párkrát do rozpuštění promíchejte na plotně. Pak jen párkrát propracujte s moukou a vajíčky a po upečení tuto tmavou božskou dobrotu jen zalijte rumovou polevou, zasypte kokosem a královsky pohostěte přítomné. Upečte si moučník Šalamoun. Tyto rychlé vláčné řezy vás určitě nadchnou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct Šalamounovy řezy | recept
Šalamounovy řezy | recept. Tento recept na Šalamounovy řezy znám již odmalička. Vcelku brzy jsem ho pak začala péct sama, je to šťavnatý koláč, který…
Jak upéct vláčné čokoládové řezy z červené řepy a jogurtu | recept
Jak upéct vláčné čokoládové řezy z červené řepy a jogurtu | recept. Pokud se obáváte pečení slavného moučníku brownies, respektive s…
Jak na vykrajované cukroví z čokolády a marcipánu | recept
Jak na vykrajované cukroví z čokolády a marcipánu | recept. Propojení lahodné čokolády se sladkým marcipánem a hořkým kakaem dá za vznik naprosto úžas…
Jak na neodolatelné čoko kousky z piškotů, ořechů a brusinek
Čokoládové kousky plné piškotů, ořechů a brusinek jsou dokonalým a chutným spojením. Piškoty, ořechy a brusinky nakrájené na drobné kousky v tmav…
Jak z jemné smetany připravit měkké marokánkové hromádky
Jednoduché, během chvíle upečené, a tudíž i na poslední chvíli před Vánoci zvládnutelné – smetanově jemné marokánkové hromádky. Jejich smetanově jemný…