Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct marokánky | recept

27. Říjen 2011

Recept na domácí marokánky. Nejčastěji se při přípravě marokánek používá míchané kandované ovoce. Můžete ale použít i převařenou pomerančovou kůru naloženou v cukru. Marokánky tak získají nezaměnitelnou originální chuť a vůni. Konec řečí a pojďme si upéct voňavé marokánky podle receptu.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak upéct cukroví žluté řezy | recept
Jak upéct cukroví žluté řezy | recept
Cukroví žluté řezy | recept. Žluté řezy jsou u nás vánoční klasikou. Oproti klasickým druhům cukroví se liší především přípravou. Těsto na následující…
Jak připravit mátové kuličky | recept
Jak připravit mátové kuličky | recept
Nepečené mátové kuličky | recept. Nepečené cukroví je velice vděčné, pokud nejste zrovna fandové pečení nebo jen nestíháte v předvánočním shonu, a pře…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.