Jak upéct marokánky | recept
27. Říjen 2011
Recept na domácí marokánky. Nejčastěji se při přípravě marokánek používá míchané kandované ovoce. Můžete ale použít i převařenou pomerančovou kůru naloženou v cukru. Marokánky tak získají nezaměnitelnou originální chuť a vůni. Konec řečí a pojďme si upéct voňavé marokánky podle receptu.
Další zajímavé články
Jak udělat orientální kopečky | recept na cukroví
Jak udělat orientální kopečky | recept na cukroví. Nejde-li cukroví z formiček vyklopit, postavíme je horké na mokrou utěrku nebo je obrátíme a přikry…
Jak upéct cukroví žluté řezy | recept
Cukroví žluté řezy | recept. Žluté řezy jsou u nás vánoční klasikou. Oproti klasickým druhům cukroví se liší především přípravou. Těsto na následující…
Jak připravit barevné rafaelo řezy | recept
Jak připravit barevné rafaelo řezy | recept. Kokosové kuličky rafaelo zná asi každý, u nás se těší oblibě jejich domácí napodobenina, která nesmí na V…
Jak připravit mátové kuličky | recept
Nepečené mátové kuličky | recept. Nepečené cukroví je velice vděčné, pokud nejste zrovna fandové pečení nebo jen nestíháte v předvánočním shonu, a pře…
Jak vyrobit veselé cukroví pro děti | recept
Jak vyrobit veselé cukroví pro děti | recept. Hlavně menší děti vidí ve vánočních svátcích něco úžasného. Líbí se jim ozdobený stromeček, koledy i sla…
Diskuze k videu