Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct jablka v listovém těstě s vanilkovým krémem | recept

Jak upéct jablka v listovém těstě s vanilkovým krémem | recept

Jablka v listovém těstě s vanilkovým krémem | recept. Moučníky z jablek jsou stálicí v české kuchyni. Nikdy nemají stejnou chuť, i když jsou podle jednoho receptu. Chuť jim dodávají jablka, která jsou pokaždé jiná, záleží na odrůdě, konzumní zralosti, skladování atd. Pečená jablka v kabátku z listového těsta a polité teplou vanilkovou omáčkou si určitě zamilují nejen děti. Recept následuje.

 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct drážďanský koláč | recept
Jak upéct drážďanský koláč | recept
Jak upéct drážďanský koláč | recept. Recept na následující koláč sice nepatří k těm nejrychlejším, ale rozhodně není náročný na suroviny. Obsahuj…
Jak upéct mrkvový „piškot“ | recept
Jak upéct mrkvový „piškot“ | recept
Jak upéct mrkvový „piškot“ | recept. Pokud jste příznivci netradičních chutí, následující recept je přesně pro Vás! Recept je velmi starý a původ…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.