Jak upéct broskvový koláč z čerstvých broskví | recept
Jak upéct broskvový koláč z čerstvých broskví | recept. Broskve jsou snadno dostupné, dokonce je lze v teplejších koutech naší vlasti i vypěstovat. I když broskve nejraději jíme syrové, často nezavrhneme ani broskvový kompot. Není příliš zvykem čerstvé broskve používat k vaření, a to je škoda, protože jde o výrazné a šťavnaté ovoce. A to je v kuchyni výhoda. Co si upéct z čerstvých broskví výborný broskvový koláč? Na něj vyberte pěkně vyzrálé a pevné plody, aby se při pečení neroztekly. Čím víc jich na koláči bude, tím budou řezy z broskvového koláče lahodnější.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat broskvový koláč s tvarohem | recept
Jak udělat broskvový koláč s tvarohem | recept. Broskvový koláč s tvarohem je jemný a poměrně sytý moučník. Trochu nevýraznou chuť broskví doplňuje je…
Jak upéct kostky s meruňkovým želé a tvarohem | recept
Kostky s meruňkovým želé a tvarohem | recept. Meruňky jsou snad nejoblíbenějším ovocem nejen k přímé konzumaci, ale i v teplé a studené kuchyni. Chuť…
Jak udělat broskve zapečené se skořicí | recept
Jak udělat broskve zapečené se skořicí | recept. Recept na zapečené broskve se skořicí. Zapečené broskve se skořicí jsou výbornou a netradiční delikat…
Jak upéct kynuté řepánky s mákem | recept
Kynuté řepánky s mákem | recept. Řepánky jsou typickou podzimní pochoutkou v Polabí, kde se pěstuje velké množství řepy cukrovky. Právě nastala jejich…
Jak originálně na Becherovkou provoněný štolový chlebíček z tvarohového těsta
Místo tradiční štoly můžete z tvarohového těsta vykouzlit tento originální štolový chlebíček, kde vedle tradičních oříšků a rozinek chuť ozvláštn…