Jak upéct broskvový koláč se zakysanou smetanou | recept
Jak upéct broskvový koláč se zakysanou smetanou | recept. Ačkoli ještě není sezóna čerstvého tuzemského ovoce, není třeba pečení ovocných moučníků zatracovat. Stejně dobře nám může posloužit i ovoce zmrazené nebo kompotované. Tento koláč představuje jednu z poměrně snadných variant, jak zpracovat zásoby zavařeného letního ovoce. Nejlahodnější jsou broskve, avšak stejně poslouží i např. meruňky. Krém ze zakysané smetany ve spojení s broskvemi pak vytvoří velice lákavou kombinaci. Jak upéct křehký broskvový koláč vám poradí následující řádky.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct broskvový koláč z čerstvých broskví | recept
Jak upéct broskvový koláč z čerstvých broskví | recept. Broskve jsou snadno dostupné, dokonce je lze v teplejších koutech naší vlasti i vypěstova…
Jak udělat broskvové řezy | recept
Jak udělat broskvové řezy | recept. Broskvové řezy jsou pikantní zákusek, kterým můžeme své blízké potěšit celoročně. Náš recept na broskvové řezy poč…
Jak udělat broskvový koláč s tvarohem | recept
Jak udělat broskvový koláč s tvarohem | recept. Broskvový koláč s tvarohem je jemný a poměrně sytý moučník. Trochu nevýraznou chuť broskví doplňuje je…
Jak udělat broskve zapečené se skořicí | recept
Jak udělat broskve zapečené se skořicí | recept. Recept na zapečené broskve se skořicí. Zapečené broskve se skořicí jsou výbornou a netradiční delikat…
Jak udělat broskvový kompot | recept
Broskvový kompot | návod jak zavařovat broskve. Mít v zásobě broskvový kompot je pro kuchaře malá výhra. Upotřebení broskvového kompotu je široké a za…