Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct batátové hranolky, aby vždycky křupaly

Batátové hranolky jsou zdravější a chutnější varianta klasických hranolek z brambor. Jsou bohaté na vlákninu, vitaminy a minerály a navíc si je příprava batátů doma vyloženě snadná. Ale jak udělat batáty, aby byly vždycky křupavé a lahodné?

V tomto článku vám prozradíme osvědčené tipy a triky, jak upéct batátové hranolky, které budou křupavé zvenčí a měkké uvnitř. Dozvíte se, jak dlouho péct batáty.

Ale než se k nim dostaneme, zastavme se u ceny batátů. Mnoho lidí odrazuje jejich vyšší cena, což je ovšem velká škoda. Zde nám dovolte jednu šikovnou vychytávku: hlídejte si ceny batátů v online letácích potravinových řetězců. Budete překvapeni, za jaké ceny se dají batáty pořídit ve slevových akcích.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

bramboráky
Jak připravit bramboráky v troubě?
Máte rádi bramboráky, ale odrazuje vás mastnota spojená se smažením na pánvi? Pak vyzkoušejte bramboráky připravené v troubě jednoduše na plechu,…
Jak připravit Boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept. Boží milosti jsou staré obřadní pečivo, které se peklo o masopustu, svatbách, Velikonocích nebo Vánocích. Receptu…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.