Jak upéct atraktivní čokoládový moučník s jemným makovým krémem | recept
V řezu tak atraktivní, hořkou čokoládou v korpusu doplněný a jemným smetanovým krémem ozdobenými moučník, který mezi ostatními čokoládově laděnými a jemnými krémy doplněnými moučníky vynikne nejen svou nadýchaností a vláčností, ale zejména svým makově laděným smetanovým krémem, který je díky zrníčkům intenzivního máku chuťově plný a navíc na pohled nesmírně atraktivní.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na snadný delikátně kávový Kofila koláč
Jak na snadný delikátně kávový Kofila koláč. Stará dobrá a stále oblíbená čokoládová tyčinka s plně kávovou chutí jako součást nadýchaného a vláč…
Jak upéct čokoládové briošky | recept
Čokoládové briošky | recept. Briošky představují tradiční francouzské pečivo, které se v každé části Francie připravuje jinak. Společným znakem r…
Jak upéct extra čokoládový pivní koláč | recept
Jak upéct extra čokoládový pivní koláč | recept. Famózní koláč z tmavého těsta s extra tmavou čokoládovou polevou, jehož nesmírné vláčnosti je dosažen…
Jak na mimořádně jemný a vláčný zákusek z pařížského těsta a smetanově tvarohové nádivky z bílé čokolády
Mimořádně jemný a vláčný zákusek, ve kterém se sladká bílá čokoláda přidaná do smetanově tvarohové nádivky dokonale snoubí s těstem obohaceným pařížsk…
Jak až neuvěřitelně snadno upéct fantastický hrnkový Milka koláč s grankem
Jak až neuvěřitelně snadno upéct fantastický hrnkový Milka koláč s grankem. Známá a velice oblíbená, lahodně sladká čokoláda ve smetanově krémové pole…