Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat vepřovou krkovici s grilovaným fenyklem a humusem | recept

09. Září 2011

Šťavnatá krkovice je nejvhodnějším vepřovým masem na grilování. Na úspěchu grilování také závisí vhodná kombinace chutí. Tým White and black z Prahy použil ve finále Grilmánie Globusu 2011 kombinaci vepřového masa s prvky středomořské a arabské kuchyně. Výsledek stojí za ochutnání. Dobrou chuť, pokud se rozhodnete recept vyzkoušet i vy.

Co je potřeba

Ingredience:
vepřová krkovice, bylinky, olej, mexická salza, sůl, pepř

Ingredience na grilovanou zeleninu:
fenykl, cuketa, cherry rajčata, bílý chřest

Ingredience na humus:
cizrna, sezamová pasta tahini, česnek, citronová šťáva, sůl, pepř, olivový olej, mléko

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.