Jak udělat vepřovou krkovici s grilovaným fenyklem a humusem | recept
Šťavnatá krkovice je nejvhodnějším vepřovým masem na grilování. Na úspěchu grilování také závisí vhodná kombinace chutí. Tým White and black z Prahy použil ve finále Grilmánie Globusu 2011 kombinaci vepřového masa s prvky středomořské a arabské kuchyně. Výsledek stojí za ochutnání. Dobrou chuť, pokud se rozhodnete recept vyzkoušet i vy.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat vepřovou roládu s bylinkovou náplní | recept
Jak udělat vepřovou roládu s bylinkovou náplní | recept. Mám pro vás tip pro vhodné jídlo pro nedělní oběd. Náplně v roládě zlepší nejen vzhled pokrmu…
Jak udělat bylinkovou vepřovou pečeni | recept
Jak udělat bylinkovou vepřovou pečeni | recept. Hostina pro celou rodinu? Výtečná bylinková vepřová pečeně! A tady je recept na skvěle upravenou pečen…
Jak upéct roládu z vepřového masa s jarními bylinkami | recept
Vepřová roláda s jarními bylinkami | recept. Masové rolády se dají připravit v nesčetných variacích, ať se to týká druhu použitého masa nebo ostatních…
Jak ugrilovat krkovici se zeleninou | recept
Doba grilování je již v plném proudu. Stačí jen nakoupit speciality a můžeme kdykoli začít. Grilování Češi milují, jednoduchý gril na dřevěné uh…
Jak připravit kančí hřbet na houbách | recept
Jak připravit kančí hřbet na houbách | recept. Dopřejme si zvěřinové hody i doma. Tentokrát si připravíme chutné kančí maso, zvolíme kančí hřbet na ho…