Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat rybízový džem | recept

Jak udělat rybízový džem | recept

Recept na domácí džem z rybízu. Rybízový džem je zřejmě nejčastěji připravovanou domácí zavařeninou. Úroda rybízu bývá vždy dobrá, a nám to prostě nedá, nechat všechny bobulky jen ptactvu. Ostatně, udělat rybízový džem je poměrně snadné. Tak se na to podíváme.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Paní Pavlo, máte pravdu, když je k mání černý rybíz, je Vámi popisovaný způsob šetrný k vitaminu C a lahodný do pusy - nebo třeba na lívanečky s tvarohem... Jenže černý rybíz mizí ze zahrádek (padlí angreštové), tak si toho svého považujte. Přeji pěknou úrodu. jezzina

Pavla (neověřeno) | Út, 06/17/2014 - 12:09

Z černého rybízu dělávám marmeládu za syrova - přepasírovaný černý rybiz, kolik šťávy tolik cukru a míchat do rozpuštění cukru - semtam promíchat - hotovo asi za 24 hod. pak plním do čistých skleniček, nahoru možno kápnout čistý alkohol, uzavřeme, ještě nikdy se mi nezkazil a pěkně zhoustne.

BRUSINKA (neověřeno) | Čt, 07/24/2014 - 03:16

vYNIKAJÍCÍ ČERNÝ RYBÍZ, ZDRAVÝ

BRUSINKA (neověřeno) | Čt, 07/24/2014 - 03:18

BLAHODÁRNÉ UČINKY

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.