Jak udělat jarní omeletu s kopřivami a parmazánem | recept
Jarní omeleta s kopřivami a parmazánem | recept. Mladé kopřivy jsou bohaté na minerály a vitamíny, a tak je nasnadě, zejména pro ty strávníky, co si dávají záležet na sezónním jídle, vyrobit zdravý pokrm právě z kopřiv. Nejlepší je pro konzumaci kopřiv trhat srdíčka (vrchní část listů), a to zjara. Kdo si nasbírá kopřivy v horských oblastech, kde je drsněji a jaro začíná déle, má mladé kopřivy i v pozdějším období. Nejčastější využití mladých kopřiv je do různých zeleninových salátů a na omelety. Udělejte si pro zpestření jídelníčku jarní omeletu s kopřivami a parmazánem. Je to rychlé a výborné jídlo.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak a proč je zdravý česnek | recept na česnekovou pomazánku
Česneková pomazánka | recept. Česnek je potravina velmi významná pro naše zdraví. Česnek má přirozené léčivé účinky. Je napří…
Jak upéct listové košíčky s mozzarellou | recept
Listové košíčky s mozzarellou | recept. Pokud si často lámete hlavu, co připravit hostům na zobání k vínu, a nechcete u přípravy takového občerstvení…
Jak připravit sendviče s pikantním pečeným sýrem tofu | recept
Jak připravit sendviče s pikantním pečeným sýrem tofu | recept. Tofu je sójový sýr, který je dnes běžně k sehnání nejen v prodejnách se zdravou výživo…
Jak na kedlubnovou tvarohovou pomazánku | recept
Kedlubnová tvarohová pomazánka | recept. Sezóna kedluben je v plném proudu. Vychutnejte si tuto šťavnatou zeleninu v různých podobách. V následujícím…
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…