Jak udělat gratinované brambory | recept
Jak udělat gratinované brambory | recept. Lidé si myslí, že po bramborách se tloustne, ale není to pravda. Pravým důvodem je totiž tuk, na kterém se brambory připravují nebo který se servíruje na stůl ve formě másla nebo smetany. Lidé, kteří se snaží zhubnout nebo zůstat štíhlí, by se měli vyhýbat smaženým bramborám a raději zvolit vařené nebo pečené brambory.
Brambory obsahují sacharidy, bílkoviny a vlákninu. Dodávají nám také vitamín C a draslík.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat brambory se sýrovou náplní | recept
Jak udělat brambory se sýrovou náplní | recept. Výborné brambůrky s vaším oblíbeným sýrem a bylinkami chutnají výtečně. Vyzkoušejte můj recept na bram…
Jak upéct jehněčí špízy | recept
Jak upéct jehněčí špízy | recept. Jehněčí maso patří k jarnímu jídelníčku. O jeho spjatosti s jarním obdobím a především obdobím Velikonoc svědč…
Jak upéct brambory s cuketou a uzeným | recept
Pečené brambory s cuketou a uzeným | recept. Následující recept na pečené brambory se dá zařadit do kategorie rychlovek z jednoho hrnce. Když není čas…
Jak udělat zapečené brambory | recept
Především začátečníkům je určen náš recept na jednoduché a velmi levné zapečené brambory. Proto nabízíme některé tipy a triky, aby se povedly. Do příp…
Jak udělat francouzské brambory | recept
Jak udělat francouzské brambory | recept. Recept na pravé francouzské brambory. Nenáročný pokrm na přípravu, šetří naše peněženky. Francouzské brambor…