Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat bůčkovou roládu | recept

Bůčková roláda - recept z Moravskoslezska. Jak na to? Bůček podélně rozřízneme od  kraje do středu a znova od středu do kraje. Plátek krajem paličky poklepeme po celé délce, posolíme a vetřeme rozmačkaný česnek. Brambory umeleme na masovém mlýnku společně s játry. Přidáme smetanu, kadeřávek a sušené hřiby buď pomleté, nebo celé, jak máte rádi. Přidáme špetku muškátového oříšku, pepř a lehce osolíme. Bůčkovou roládu zatočíme, svážeme, posolíme a pokmínujeme. Více zhlédněte v receptu na bůčkovou roládu ve videu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

M. Procházka (neověřeno) | St, 11/30/2016 - 15:10

Samotná roláda by šla,ale ta nádivka,kterou jsem delal přesně podle návodu je hnusná.jíst se to dá jen když je člověk statečnej a je mu líto těch ingrediencí

Další zajímavé články

Jak zpracovat černou ředkev
Jak zpracovat černou ředkev
Černá ředkev patří mezi velmi zdravé druhy zeleniny, které se určitě vyplatí zpracovat a uskladnit na zimu. Jednak pro její léčivé účinky, jež nám moh…