Jak udělat alpský kynutý knedlík s vanilkovým krémem | recept
Alpský kynutý knedlík (Germknödel) je rakouská a bavorská specialita, asi 10 cm v průměru velký knedlík je obvykle plněn švestkovými povidly, podávaný s rozpuštěným máslem a posypaný směsí máku a cukru. V některých lokalitách se alpský knedlík podává s vanilkovou omáčkou či krémem. Kanaďan žijící v ČR ve svém kulinárním pořadu prezentuje recept na Germknödel krok za krokem, inspirujte se a zkuste si knedlík udělat doma sladký oběd nebo dezert.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Moc ráda na vše koukám a co jde,tak i zkouším.Díky
Další zajímavé články
Jak si udělat domácí Lemon curd | recept
Domácí Lemon curd (citronový krém) | recept. Citrusová sezona je v plném proudu a je tedy čas na vyzkoušení domácího citronového krému, v obchodech pr…
Jak upéct minicheesecaky | recept
Jak upéct minicheesecaky | recept. V létě je nejlepší jíst venku, na čerstvém vzduchu prostě chutná všechno lépe. Proto je i dobré volit takový d…
Jak připravit italský dezert bomboloni | recept
Italský dezert bomboloni | recept. Bomboloni – tradiční italský dezert velmi podobný našim koblihám. Název se překládá do češtiny taktéž jak…
Jak upéct drážďanský koláč | recept
Jak upéct drážďanský koláč | recept. Recept na následující koláč sice nepatří k těm nejrychlejším, ale rozhodně není náročný na suroviny. Obsahuj…
Jak upéct koláč s hroznovým vínem | recept
Koláč s hroznovým vínem | recept. Netradiční koláč s bobulemi hroznového vína má svůj původ v maďarské kuchyni. I když zpočátku jsem ho ochutnávala s…
Je vynikající už jsem zkoušela několikrát a vždy měl velký úspěch!!!