Jak správně zmrazit maso | rady a tipy do kuchyně
Jak správně zmrazit maso | rady a tipy do kuchyně. Nakoupili jste výhodně větší množství masa a plánujete uskladnění v mrazničce? Při dodržování některých pravidel lze mražené maso uchovávat až několik měsíců. Aby zůstalo stejně kvalitní a pochutnali jste si na něm, měli byste věnovat zvýšenou pozornost několika z nich. Ty nejdůležitější jsme pro vás shrnuli do několika odstavců.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak a proč vakuovat potraviny | rady a tipy
Jak a proč vakuovat potraviny | rady a tipy. Vakuování je jednou z metod uchovávání potravin. Při vakuovém balení se upravuje atmosféra obklopují…
Jak připravit kuře zapečené se smetanou a sýrem | recept
Kuře zapečené se smetanou a sýrem | recept. Kuřecí maso, vzhledem k rozmanitosti úprav, můžeme zařazovat do jídelníčku velmi často. Drůbeží maso je le…
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept. Dnešní recept na vepřové koleno nás zavede do rakouské kuchyně. V Rakousku a sousedním Německu, jsou peč…
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…