Jak si vyrobit domácí tvrdý sýr | recept
Výroba domácího tvrdého nebo polotvrdého sýru sice vyžaduje několik hodin, ale zato ochutnat svůj vlastoručně vyrobený sýr - to prostě stojí zato. Podle návodu ve videu si můžete nejen sýr vyrobit, ale zároveň si jej i naložit s různými bylinkami, kořením, česnekem, cibulí a co vás napadne do sklenic. Panečku, vlastoručně vyráběný domácí nakládaný sýr vlastní chuti, to je opravdu lahodné pokušení!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp. Jestliže Vám zbyla vařená čočka, nemusíte s nechutí konzumovat jeden pokrm několik dní za sebo…
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept. Jak upéct škvarkové placky? Vyžádá si to trošku více času, ale domácím škvarkovým placká…
Jak na odlehčený hermelínový salát s Cottagem a zeleninou
Šťavnatý a jemný, bez majonézy dělaný, jen Cottage sýrem propojený. Tedy hermelínový salát, který je nejen příjemně odlehčenou variantou klasických he…
Jak na Nový rok připravit čočkový salát z vajíček a zeleniny
Majonézou nezatížený, plný zdravé čočky a zeleniny, tedy salát na Nový rok zcela dokonalý. Pouze vajíčky propojené spojení čočky a zeleniny zaji…
Jak na vkusný antipasta talíř se šlehaným balkánským sýrem
Opravdu jen málo stačí k přípravě vkusného a chutného pohoštění, které ohromí nejen nápadem a vkusem, ale i chuťově výrazným stylem. K tomut…