Jak připravit zapékané brambory se smetanou
22. Květen 2011
Na přípravu zapékaných brambor se smetanou nám postačí to, co nám dům dal. A tedy brambory, olej, mléko, smetanu na vaření a sůl. Recept na zapékané brambory se smetanou je více než snadný a zvládne jej i úplný začátečník v kuchyni. Jestli se vám zapékané brambory se smetanou podaří, napište sem své zkušenosti.
Další zajímavé články
Jak připravit zapečené plněné brambory | recept
Zapečené plněné brambory | recept. Brambory jsou základní kuchyňskou surovinou s mnohostranným využitím. Z brambor se připravují polévky, saláty, hlav…
Jak udělat gratinované brambory | recept
Jak udělat gratinované brambory | recept. Lidé si myslí, že po bramborách se tloustne, ale není to pravda. Pravým důvodem je totiž tuk, na kterém se b…
Jak udělat bramborák | recept
Jak udělat bramborák | recept. Nebo-li cmunda je tradiční pokrm české, německé i rakouské kuchyně. V Polsku se bramborák jí i na sladko jen posypaný c…
Jak připravit bramborovou kaši se ztracenými vejci | recept
Bramborová kaše se ztracenými vejci | recept. U tohoto receptu je zbytečné uvádět přesné dávkování. Je totiž tak jednoduchý, že ho uvař…
Jak upéct plněné bramborové vdolečky | recept
Plněné bramborové vdolečky | recept. Následující recept je univerzální. Bramborové vdolečky s masem, podávané se zeleninovým salátem, dobře poslouží j…
Diskuze k videu