Jak připravit zapečené vegetariánské těstoviny po boloňsku
Zapečené těstoviny po boloňsku s vegetariánským mletým „masem“ jistě potěší nejen vegetariány, ale i všechny ostatní. Tento pokrm je velmi jednoduchý na přípravu a zužitkujete při něm čerstvá rajčata, mrkev, ale klidně i jinou zeleninu ze zahrádky. V zimě lze použít rajčata konzervovaná a mraženou či nakládanou mrkev nebo jiné druhy zeleniny.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zapéct rajčata plněná ochuceným kuskusem | recept
Jak zapéct rajčata plněná ochuceným kuskusem | recept. Ve vývaru připravený, kořením provoněný a slaným sýrem zvýrazněný kuskus, jímž jsou naplněna a…
Jak na zapečenou zeleninu se smetanou a parmazánem | recept
Jak na zapečenou zeleninu se smetanou a parmazánem | recept. Nesmírně elegantní gratin z barevných kusů nasládlé zeleniny, která se ve spojení s…
Jak připravit dýňové lasagne | zeleninový recept
Jak připravit dýňové lasagne | zeleninový recept. Zkuste klasické obdélníkové těstoviny zapečené s bešamelem, masovou směsí a sýrem trochu obměni…
Jak v jednom hrnci z brambor a lilku uvařit vegetariánské indické kari
Jako většina indických pokrmů je i toto vegetariánské indické kari rychlé, nenáročné a v jednom hrnci uvařené. V tomto případě se v jednom h…
Jak na rychlé asijské stir fry s tofu a čínskými nudlemi | recept
Jak na rychlé asijské stir fry s tofu a čínskými nudlemi | recept. Rychlá asijská specialita z prudce osmažených kousků zeleniny obohacených o de…