Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit vepřové karé na smetaně | recept

17. Listopad 2011

Recept na vepřové karé na smetaně. Pro potřeby přípravy v kuchyni dělíme vepřové maso do tří jakostních tříd. Vepřové karé patří do 1. jakostní třídy a je vhodné pro přípravu minutek, pečení vcelku i jako porcované maso. Tentokrát si podle videoreceptu připravíme vynikající vepřové karé na smetaně, budeme potřebovat vepřové karé půl kila, 3 mrkve, 1 pastrňák, 1 menší celer, 1 cibuli, 300 ml smetany na vaření, hladkou mouku, bobkový list, ocet a cukr pro dochucení. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.