Jak připravit vepřové karé na smetaně | recept
17. Listopad 2011
Recept na vepřové karé na smetaně. Pro potřeby přípravy v kuchyni dělíme vepřové maso do tří jakostních tříd. Vepřové karé patří do 1. jakostní třídy a je vhodné pro přípravu minutek, pečení vcelku i jako porcované maso. Tentokrát si podle videoreceptu připravíme vynikající vepřové karé na smetaně, budeme potřebovat vepřové karé půl kila, 3 mrkve, 1 pastrňák, 1 menší celer, 1 cibuli, 300 ml smetany na vaření, hladkou mouku, bobkový list, ocet a cukr pro dochucení. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak udělat vepřovou roládu s bylinkovou náplní | recept
Jak udělat vepřovou roládu s bylinkovou náplní | recept. Mám pro vás tip pro vhodné jídlo pro nedělní oběd. Náplně v roládě zlepší nejen vzhled pokrmu…
Jak udělat bylinkovou vepřovou pečeni | recept
Jak udělat bylinkovou vepřovou pečeni | recept. Hostina pro celou rodinu? Výtečná bylinková vepřová pečeně! A tady je recept na skvěle upravenou pečen…
Jak upéct roládu z vepřového masa s jarními bylinkami | recept
Vepřová roláda s jarními bylinkami | recept. Masové rolády se dají připravit v nesčetných variacích, ať se to týká druhu použitého masa nebo ostatních…
Jak udělat uzené maso s jablkovým křenem | recept
Jak udělat uzené maso s jablkovým křenem | recept. Voňavé uzené s domácím křenem zachutná jistě každému. Tentokrát si připravíme uzené maso s výtečným…
Jak udělat vepřové na šalvěji | recept na pečeni
Jak udělat vepřové na šalvěji | recept na pečeni. Recept na vepřové na šalvěji s čerstvými bylinkami a bramborami chutná nejlépe. Vyzkoušejte můj…
Diskuze k videu