Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit vegetariánský pita chléb s „trhaným masem“

Jak připravit vegetariánský pita chléb s "trhaným masem"

Trhané maso je v současné době velmi oblíbeným pokrmem. Dá se využít k naplnění hamburgerů, tortill, sendvičů, masových koláčů, apod. V následujícím článku se dozvíte, jak tento pokrm připravit zdravěji, ve vegetariánské verzi. Poslouží nám k tomu dužina ovoce jackfruit (neboli česky žakie), což je plod tropického stromu chlebovníku různolistého (Artocarpus heterophyllus). Na struktuře „trhaného masa“ z jackfruitu ani na jeho chuti zaručeně nepoznáte, že se o maso nejedná.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.