Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit tvarohové lívance | recept

Jak připravit tvarohové lívance | recept

Tvarohové lívance | recept. Receptů na lívance jsem již pročetla bezpočet. Tento předpis má tu výhodu, že se obejde bez kynutí, nepotřebujete pro něj totiž kvasnice. Tudíž se i poměrně razantně zkrátí doba přípravy lívanců, což jistě oceníte nejen v letních měsících, kdy je škoda trávit příliš času v kuchyni. Lívance podle tohoto receptu vděčí za svou nadýchanost tvarohu, na jehož množství se rozhodně nevyplatí šetřit. Další ingredience jsou už klasické: vejce, cukr, polohrubá mouka a trocha prášku do pečiva, který zajistí ještě lepší zkypření těsta. Lívance můžete doplnit sezónním ovocem, marmeládou, povidly a posypat je tvrdým nastrouhaným tvarohem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články