Jak připravit švýcarské sýrové koule | recept
Švýcarské sýrové koule | recept. Smažené sýrové koule jsou doporučovány jako příloha k dušené zelenině. Nejlépe se, dle mého, asi hodí ke špenátu, ale kolik lidí, tolik chutí. Na úvodní fotografii nejsou koule, mám toto jídlo raději samotné, proto si dělám z hmoty „karbanátky“. Nejčastěji je jím s chlebem a ostrou hořčicí.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit chlupaté knedlíky se zelím a uzeným | recept
Chlupaté knedlíky se zelím a uzeným | recept. Chlupaté knedlíky se zelím a uzeným jsou naprostá klasika. Dnes je však málokdo doma vaří. Pro toho, kdo…
Jak připravit nadýchané lívance z bramborového těsta | recept
Nadýchané lívance z bramborového těsta | recept. Lívanečky z kynutého bramborového těsta jsou vláčnější a nadýchanější než z litého klasického tě…
Jak připravit sýrové suflé | recept
Jak připravit sýrové suflé | recept. Připravit hezky nadýchané, správně vyběhlé suflé se občas nepodaří ani zkušenému kuchaři. Aby se tato šlehan…
Jak připravit hovězí maso na červeném víně | recept
Hovězí maso na červeném víně | recept. Hovězí maso, připravované jako minutka, vyžaduje kvalitní druh masa. Hodí se maso z mladého kusu, nej…
Jak uvařit bramborovou roládu se špenátem | recept
Bramborová roláda se špenátem | recept. Česká kuchyně se vyznačuje mnoha chutnými bramborovými jídly. Brambory jsou levné, z výživového hlediska hodno…