Jak připravit sádlo a škvarky v pomalém hrnci | recept
Pomalý hrnec je skvělý pomocník do každé kuchyně. Jednoduše do něj naskládáte všechny ingredience, které pro přípravu jídla potřebujete a o nic jiného se nemusíte starat. Můžete dokonce vyrazit na procházku a až se vrátíte, jídlo je hotové. Video ukazuje recept na skvělé škvarky a sádlo.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak vyškvařit sádlo v domácí pekárně | návod
Jak vyškvařit sádlo v domácí pekárně | návod. Doma vyškvařené sádlo se ani zdaleka nemůže rovnat koupenému v obchodě. Je mnohem chutnější, bělejší a i…
Jak uvařit uhlířinu (havířinu) | recept
Havířina | recept. Havířina nebo také uhlířina je staročeský pokrm, který si prý připravovali uhlíři pálící v brdských lesích dřevěné uhlí. Je to pokr…
Jak připravit škvarkové pagáčky | recept
Jak připravit škvarkové pagáčky | recept. Škvarkové pagáčky jsou chutné placičky z rychlého kynutého těsta. Hodí se jako chuťovka k pivu nebo jako peč…
Jak připravit houby jako škvarky v sádle | recept
Houby jako škvarky v sádle | recept. Houbaření je náš národní sport, snad žádný jiný národ tak masově nehoubaří, jako právě Češi. V období růstu hub n…
Jak připravit maďarské pivní škvarky | recept
Maďarské pivní škvarky | recept. Tento recept na pivní škvarky pochází údajně z maďarské kuchyně. Kdysi dávno jsem ho od někoho dostala na vyzkoušení.…
Video¿