Jak připravit rybu ke kuchyňské úpravě | návod
Jak připravit rybu ke kuchyňské úpravě | návod. Většina z nás dává přednost při nákupu rybám již vykuchaným a případně naporcovaným. Jak si ale poradit s živou rybou, ať už darovanou (od známého rybáře) nebo koupenou při výlovu? Poradí vám následující článek, kde je celý proces popsán od prvního kroku, kterým je usmrcení ryby. Na konci se dočtete, jak naložit se smaženou štikou v trojobalu, kterou jste nestačili zkonzumovat.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zabít vánočního kapra v domácích podmínkách
Jak zabít vánočního kapra v domácích podmínkách. Zabití vánočního kapra je dovednost, bez které se zejména ženy „docela rády obejdou“. Vždyť specializ…
Jak připravit mořskou štiku po námořnicku | recept
Mořská štika po námořnicku | recept. Vzhledem k vysokému obsahu plnohodnotných bílkovin, vitaminu A a B, vitaminu D (v tučnějších rybách) a množství n…
Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept
Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept. Jak uvařit tradiční štědrovečerní polévku by měla vědět každá hospodyňka. Není to tak složité, a i…
Jak usmažit výborné kapří hranolky | recept
Jak usmažit výborné kapří hranolky | recept. Nemáte čas zajet si do Třeboně na nějakou tu rybí dobrotu? Zkuste si v domácích podmínkách usmažit vynika…
Jak ugrilovat tuňáka s provensálským kořením, paprikou a bramborami
Jak ugrilovat tuňáka s provensálským kořením, paprikou a bramborami | recept na grilovnou rybu. V létě dáváme přednost lehkým nekomplikovaným jídlům.…