Jak připravit roštěnku "na minutku" na cibuli s pečenými novými bramborami | recept
Roštěnka "na minutku" na cibuli | recept. Minutková příprava hovězího masa se zdá být složitá a především nejistá. Ale pokud si opatříte kvalitní maso, ideálně mladou roštěnku, a budete postupovat podle následujícího receptu, není třeba se bát nejistého výsledku. Příprava je poměrně jednoduchá, jen je třeba příliš nespěchat. Trik spočívá v tom, že se po krátkém orestování na pánvi maso nechá dojít v troubě, kde se peče spolu s bramborami. Skvělým doplňkem roštěnky jsou zasmahnuté cibulové kroužky.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit roštěnky na smetaně | recept
Jak připravit roštěnky na smetaně | recept. Na minutku podle následujícího receptu potřebujete dobře vyzrálé hovězí maso, jen tak bude maso křehké a m…
Jak připravit hovězí maso na červeném víně | recept
Hovězí maso na červeném víně | recept. Hovězí maso, připravované jako minutka, vyžaduje kvalitní druh masa. Hodí se maso z mladého kusu, nej…
Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Jak připravit rýnské roštěnky | hovězí maso s omáčkou
Jak připravit rýnské roštěnky | recept z hovězího masa (roštěnec nebo zadní hovězí) podle receptur teplých pokrmů. Rýnské roštěnky jsou plátky masa s…
Jak připravit slepici na paprice | recept
Slepice na paprice | recept. Slepice je v kuchyni, na rozdíl od ostatní drůbeže, tak trochu odstrčená. Málokdo ji v dnešní době zařadí do jí…