Jak připravit „rizoto“ z květákové „rýže“ | recept
„Rizoto“ z květákové „rýže“ | recept. Květáková „rýže“ je syrový květák rozemletý na drobné kousky připomínající rýži, který se dále tepelně zpracovává např. dušením. Oproti klasické rýži je však tato příloha méně kalorická. Květákovou „rýži“ je možné využít nejen jako přílohu, dá se z ní připravit i mnoho hlavních chodů. Vyzkoušejte třeba velmi chutné „rizoto“ z květákové „rýže“ podle našeho receptu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na nevšední pečený indický květák s delikátním dipem | recept
Jak na nevšední pečený indický květák s delikátním dipem | recept. Veskrze netradiční květák s nevšední úpravou i chutí, který vás ohromí svým ex…
Jak upéct šťavnatou květákovo-sýrovou pizzu | recept bez lepku
Tato mimořádně šťavnatá pizza připravená z jemného, přitom však chuťově bohatého květákovo-sýrového těsta jasně dokáže, že i bez zrnka mouky lze upéct…
Jak uvařit kuřecí maso se zeleninou | recept
Kuřecí maso se zeleninou | recept. Spojení kuřecího masa se zeleninou může mít díky mnoha druhům zeleniny pokaždé jinou chuť. Vždy to bude ale pokrm l…
Jak připravit krůtí guláš se zeleninou a cuketovými noky | recept
Krůtí guláš se zeleninou a cuketovými noky | recept. Hledáte inspiraci na lehký a chutný oběd? Vyzkoušejte krůtí guláš se zeleninou a cuketovými noky…
Jak připravit kuře na mrkvi | recept
Kuře na mrkvi | recept. Kuře se dá připravit na mnoho způsobů, pokud vám však již došly nápady, vyzkoušejte kuře na mrkvi podle našeho receptu. Recept…