Jak připravit remuládu s jarní cibulkou | recept
Remuláda s jarní cibulkou | recept. Pokud patříte mezi milovníky jarní cibulky, určitě nepohrdnete následujícím receptem. Jarní cibulka zde tvoří hlavní chuťovou složku, dále ji doplňuje okurka hadovka, pikantnost dodá chilli paprička a česnek. Remuláda obsahuje také hořčičné semínko, bazalku, citronovou šťávu, která směs lehce okyselí a zároveň ji trochu konzervuje. Chuťovou rovnováhu remuládě dodává třtinový cukr. Remuládu nechte alespoň den odležet, chutě se skvěle propojí. Hodí se jako doplněk ke grilování takřka čehokoli.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit těstoviny s růžičkovou kapustou | recept bez masa
Jak připravit těstoviny s růžičkovou kapustou | recept bez masa. Růžičková kapusta se většinou konzumuje jako zeleninová příloha nebo doplněk k…
Jak na teplý salát ze skleněných nudlí se zeleninou a žampiony | recept
Teplý salát ze skleněných nudlí se zeleninou a žampiony | recept. Skleněné nudle patří neodmyslitelně do asijské kuchyně, ale lze je využít i pro jiné…
Jak uvařit pórkovou polévku s pestem | recept
Jak uvařit pórkovou polévku s pestem | recept. Pórek je většinou pouze doplňková surovina, často nahrazující cibuli. V této polévce však hraje hlavní…
Jak uvařit špenátovou polévku s červenou čočkou a omeletovými hnízdy | recept
Jak uvařit špenátovou polévku s červenou čočkou a omeletovými hnízdy | recept. Špenát se svou zelenou barvou bezpochyby patří k jarnímu jídelníčku. Ač…
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…