Jak připravit paprikáš z hlívy ústřičné | recept
Paprikáš z hlívy ústřičné recept. Dnes si tepelně upravíme houbu hlívu ústřičnou. Hlíva ústřičná je vhodná surovina zejména pro polévky a omáčky, v kuchyni najde své uplatnění také se zeleninou nebo v nálevu s octem. Přiznivě ovlivňuje také hladinu cholesterolu, proto ji houbaři rádi vyhledávají. Na recept paprikáš z hlívy ústřičné budeme potřebovat houby, cibuli, mléko a mletou sladkou papriku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat pomazánku z hlívy | recept s houbami
Jak udělat pomazánku z hlívy | recept s houbami. Pomazánku z čerstvých hub si můžete připravit i v zimě, stačí vědět kam se na ně vypravit. A pokud žá…
Jak udělat černého kubu | recept na tradiční vánoční pokrm
Jak udělat černého kubu | recept na tradiční vánoční pokrm. Jeden z vánočních receptů pro přípravu štědrovečerní večeře. Dříve velmi oblíbený a jednod…
Jak udělat houbový nákyp | recept
Jak udělat houbový nákyp | recept. Čím jednodušeji budeme houby upravovat, tím více si uchová pokrm vůně a chuti. Houby bychom měli málo solit a kořen…
Jak udělat houbové ragú | recept
Jak udělat houbové ragú | recept. Pokud jsme si zašli na houby do lesa, musíme je dostateně upravit. Houbové pokrmy bychom měli připravovat pouze z če…
Jak udělat houbové lasagne | recept
Jak udělat houbové lasagne | recept. Znáte houbové lasagne? Jsou jednoduché a rychlé! Pokud jste byli na houbách a "houby rostly jako po dešti", vyzko…