Jak připravit listový salát se zeleninou a grilovaným hovězím | recept
13. Prosinec 2013
Připravte si 600 g hovězího boku, listový salát, zeleninu a další ingredience a pusťte se do chystání listového salátu se zeleninou na thajský způsob s grilovaným hovězím masem. Recept krok za krokem zhlédněte ve videu. Dobrou chuť!
Co je potřeba
Suroviny pro 4 porce:
600 g hovězího boku
250 g listových salátů
130 g mrkve (1 ks)
100 g čerstvý špenát
100 g listy červené řepy
60 g výhonků hrášku zeleného
30 ml olivového oleje (3 lžíce)
10 ml sójové omáčky (1 lžíce)
8 lístků čekanky
5 g hnědého cukru (1 lžička)
1 stroužek česneku
1 chilli paprička
1 dl šťávy z limetky
1 lžíce vody
máta, koriandr, bazalka
sůl, mletý černý pepř
Další zajímavé články
Jak usmažit kuřecí kousky s pomerančovým přelivem
Jak usmažit kuřecí kousky s pomerančovým přelivem | recept z kuřecího masa. Na kostky nakrájená a usmažená kuřecí prsa s pomerančovým přelivem a posyp…
Jak připravit marinované kapří řízky | recept
Marinované kapří řízky | recept. Následující recept by se vám mohl hodit po Štědrém dnu. Leckde zbydou řízky z kapra, které už nikdo nechce jíst. Pora…
Jak udělat vynikající bramborový salát | recept
Štědrý večer se nezadržitelně blíží a kapra nebo řízek si bez bramborového salátu na štědrovečerní tabuli jen těžko dokážeme představit. Odkud brambor…
Jak udělat staročeský bramborový salát | recept
Jak udělat staročeský bramborový salát | recept. Recept na staročeský bramborový salát – tradiční bramborový salát našich babiček. Podle původní recep…
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept. Vyzkoušela jsem upéct vánočku bez vážení přísad, jen odměřovanými čtvrtlitrovým hrnečkem. Mám ráda přesné dávko…
Diskuze k videu