Jak připravit jihočeskou polévku friko | recept na mléčnou polévku
Jak připravit jihočeskou polévku friko | recept na mléčnou polévku. Friko je polévka, jež se podobá kyselu. Jedná se o mléčnou polévku, do které se přidávají vařené sušené houby, vejce a brambory. Samozřejmě nesmíme zapomenout na trochu čerstvého či mraženého kopru, jenž dodá polévce tu správnou chuť a navíc napomáhá trávení. S jednoduchým postupem, jak uvařit friko polévku, Vás seznámíme níže.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na kedlubnovou tvarohovou pomazánku | recept
Kedlubnová tvarohová pomazánka | recept. Sezóna kedluben je v plném proudu. Vychutnejte si tuto šťavnatou zeleninu v různých podobách. V následujícím…
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Jak udělat ředkvičkovou pomazánku | recept
Jak udělat ředkvičkovou pomazánku | recept. Ředkvičky a jejich pěstování závisí na mnoha faktorech. Vypěstovat ředkvičky, které pěkně chroupají mezi z…
Jak připravit salát z mladých ředkvičkových listů s praženým černým sezamem | recept
Salát z ředkvičkových listů | recept. Pokud si pěstujete vlastní ředkvičky nebo máte svůj ověřený zdroj, určitě nevyhazujte ředkvičkové listy. Lze je…
Jak připravit salát s granátovým jablkem, rukolou a kozím sýrem | recept
Salát s granátovým jablkem, rukolou a kozím sýrem | recept. Zvláště v zimních měsících, kdy je čerstvé zeleniny pomálu, je ten správný čas na zkoušení…