Jak připravit grilovaného tuňáka se zeleninou v medové marinádě
Grilovaný tuňák představuje chutnou a navíc zdravější alternativu klasického grilovaného masa. Chutí i strukturou připomíná zároveň rybu i maso. Pokud jej doplníte o grilovanou zeleninu a případně i jinou přílohu, získáte plnohodnotný oběd či večeři. Zkuste si připravit grilovaného tuňáka a zeleninu v medové marinádě, která rybě i zelenině dodá lehce pikantní sladkokyselý nádech.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit marinované kapří řízky | recept
Marinované kapří řízky | recept. Následující recept by se vám mohl hodit po Štědrém dnu. Leckde zbydou řízky z kapra, které už nikdo nechce jíst. Pora…
Jak připravit smaženou tresku v těstíčku s chilli omáčkou | recept
Smažená treska v těstíčku s chilli omáčkou | recept. Rybí kousky, připravené podle následujícího receptu, si určitě zamilujete. Ryba v…
Jak připravit lososa s bazalkovým máslem | recept
Losos s bazalkovým máslem | recept. Losos je, stejně jako ostatní ryby, zdravá potravina. Tuky v něm obsažené, zejména omega-3 mastné kyseliny, jsou p…
Jak připravit zdravé rybí hamburgery | recept
Zdravé rybí hamburgery | recept. Nevíte, co jednoduchého a zároveň zdravého a lehkého připravit k večeři či obědu? Rybí hamburgery Vás potěší sna…
Jak připravit mořskou štiku po námořnicku | recept
Mořská štika po námořnicku | recept. Vzhledem k vysokému obsahu plnohodnotných bílkovin, vitaminu A a B, vitaminu D (v tučnějších rybách) a množství n…