Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit domácí raw čokoládu

14. Leden 2016

Toužíte jíst mnohem zdravěji, ale nezvládáte se vzdát sladkého mlsání? Nevadí, zkuste si vyrobit domácí raw čokoládu. Raw čokoláda je připravována z nevařených bio surovin, takže je mnohem zdravější než čokoláda klasická. Obsahuje nepražené bio kakao, které je bohatým zdrojem zdraví prospěšných látek a vitaminů. Navíc je raw čokoláda velice chutná. Chcete-li mlsat bez výčitek, pak si určitě vyzkoušejte vyrobit vlastní domácí raw čokoládu. Jak na to vám poradí následující videorecept.

Autor: chiquita
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat domácí "nutellu" | recept
Jak udělat domácí "nutellu" | recept
Domácí "nutella" | recept. Mnozí z nás milují čokoládu, čokoládové krémy atd. Nutella, kterou milují nejen děti, není zdravá. Obsahuje totiž cca 30 %…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.