Jak připravit domácí karamel a smetanové karamelky | recept
Domácí karamel | recept. Karamel je snadné připravit doma, chce to jen trochu opatrnosti při samotném vaření. Rozhodně se nenechávejte nikým vyrušovat a hlavně pozor na domácí mazlíčky a děti. Karamel můžete mít doma připravený na ochucování krémů, polévání palačinek, zmrzliny, nebo s ním můžete sladit čaj nebo kávu. Uskladněný v uzavřené sklenici vydrží karamel velmi dlouho.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat domácí žloutkové věnečky | recept z odpalovaného těsta
Domácí žloutkové věnečky | recept. Věnečky s krémem patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější cukrářské výrobky. Kvalitní věneček z poctivých surovin není…
Jak připravit boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept. Boží milosti jsou staré obřadní pečivo, které se peklo o masopustu, svatbách, Velikonocích nebo Vánocích. Receptu…
Jak upéct banánový drobenkový dezert | recept
Banánový drobenkový dezert | recept. Následující, velmi jednoduchý a rychlý dezert využijete tehdy, budete-li potřebovat zpracovat přezrálé banán…
Jak připravit sýrové suflé | recept
Jak připravit sýrové suflé | recept. Připravit hezky nadýchané, správně vyběhlé suflé se občas nepodaří ani zkušenému kuchaři. Aby se tato šlehan…
Jak udělat domácí ochucený turecký med | recept na turecký med v oplatce
Domácí ochucený turecký med | recept na turecký med v oplatce. Recept na tuto cukrovinku byl poprvé otištěn v knize Dobroty z medu, vydané v roce 1931…