Jak připravit cuketové „bramboráky“ plněné hermelínem | recept
Cuketové „bramboráky“ plněné hermelínem | recept. Sezóna cuket je právě v plném proudu a možná již nevíte, co dobrého si z cukety připravit. Nabízíme Vám proto recept na cuketové „bramboráky“, které jsou pro ozvláštnění plněné hermelínem a místo velkého množství mouky jsou použity ovesné vločky. Postup přípravy naleznete v následujících odstavcích.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit květák v sýrovém těstíčku | recept
Květák v sýrovém těstíčku | recept. Květák se dá upravovat mnoha různými způsoby, jistě znáte smažený květák v trojobalu či těstíčku. Pokud…
Jak připravit cuketové tacos | recept
Cuketové tacos | recept. Tacos jsou malé mexické tortilly plněné mletým masem či jinými náplněmi. Tacos si můžete připravit ve zdravější variantě z…
Jak připravit zapečené cuketové závitky s balkánskou náplní | recept
Nejen na pohled lákavé, ale navíc šťavnaté a velice chutné teplé pohoštění v podobě těchto zapečených cuketových závitků ohromí svou výrazností p…
Jak uvařit podzimní polévku z dýně, pórku a cukety | recept
Jak uvařit podzimní polévku z dýně, pórku a cukety | recept. Tato polévka je spojením hned tří oblíbených podzimních polévek. Dýně, pórek i cuketa jso…
Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty
Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty. Na Wikipedii se dočtete že šakšuka je původem severoafrický zeleninový pokrm, který se stal velm…