Jak připravit biftek s gremolátou | recept
Oceňte skvělou chuť šťavnatého bifteku. Přípravíme si biftek s gremolátou. Pro přípravu bifteku budeme potřebovat ro nejlepší maso, které řezník nabízí - hovězí svíčkovou ze středu. Tu řádně omyjte a osušte. Připravte si ostrý nůž, abyste při krájení maso nepotrhali. Nakonec použijeme máslo, které zjemní chuť bifteku. Využijte tento skvělý recept od Maso Planá.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat chilli con carne | recept
Jak udělat chilli con carne | recept. Toto mexické jídlo je výborné při velkých akcích. Existuje i vegetariánská verze, známá také jako chilli sin car…
Jak udělat svíčkové medailonky | recept
Jak udělat svíčkové medailonky | recept. Na přípravu minutek používáme také roštěnec, vepřové kotlety a vepřovou panenku. Začneme tím, že svíčkové mas…
Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Jak upéct roládu z vepřového masa s jarními bylinkami | recept
Vepřová roláda s jarními bylinkami | recept. Masové rolády se dají připravit v nesčetných variacích, ať se to týká druhu použitého masa nebo ostatních…
Jak připravit hovězí maso na červeném víně | recept
Hovězí maso na červeném víně | recept. Hovězí maso, připravované jako minutka, vyžaduje kvalitní druh masa. Hodí se maso z mladého kusu, nej…