Jak připravit Baba ghanoush
Jak připravit Baba ghanoush | recept na dip z pečeného lilku. Stejně jako poměrně neznámý název, je pro mnoho z nás poměrně neznámá i kombinace chutí, které tento orientální dip nabízí. Jedná se o dip či pomazánku z pečených lilků, doplněnou výrazným římským kmínem a do orientálních pokrmů přímo nutnou Tahini pastou. Spolu s pár již tradičními surovinami si tak velmi jednoduše vytvoříte netradiční pochoutku, která rozšíří Vaše chuťové obzory.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na sýrové tyčinky kreativně | recept
Sýrové tyčinky, recept a návod. Chceme podat slané zákusky, ale forma tradičních tyčinek nám připadá fádní? Můžeme si s nimi „vyhrát“ a předložit krea…
Jak připravit zeleninovou mísu
Jak připravit zeleninovou mísu | recept na silvestrovské pohoštění. Je libo trochu zdravého mlsání? Připravte zeleninovou mísu, která je jednak lákavá…
Jak připravit mozzarelové špízy s melounem Galia
Jak připravit mozzarelové špízy s melounem Galia | inspirace na silvestrovské pohoštění. Sladká chuť krásně oranžového melounu Galia doplněná jemnou m…
Jak připravit zapékané sardinkové jednohubky | recept
Zapékané sardinkové jednohubky | recept. Recept na sardinkové jednohubky se hodí i pro naprosté kuchařské začátečníky. Jsou nejen velice jednoduché, a…
Jak připravit pomazánku ze sušených rajčat
Jak připravit pomazánku ze sušených rajčat | recept na rajčatovou pomazánku. Nevšední, lahodnou a chuťově výraznější pomazánku, kterou můžete navíc ch…