Jak ozdobit chlebíčky | recepty studené kuchyně
Jak ozdobit chlebíčky | recepty studené kuchyně. Ke každé oslavě neodmyslitelně patří česká klasika – chlebíčky. Tenké šikmé plátky bílé či celozrnné veky, obložené různými ingrediencemi, jsou velmi oblíbené a dopřáváme si je nejen při slavnostních příležitostech. Chlebíček dobře poslouží jako předkrm, svačina i rychlé pohoštění pro nečekané hosty. V článku najdete několik tipů na jejich zdobení.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit delikatesní zapečenou fetu s olivami a sušenými rajčaty | recept
Jak připravit delikatesní zapečenou fetu s olivami a sušenými rajčaty | recept. Zapékací mísa plná výrazných delikates, jejichž chutě se krátkým…
Jak připravit plněnou zapečenou bagetu z listového těsta | recept
Jak připravit plněnou zapečenou bagetu z listového těsta | recept. Velice efektní a časově nenáročná slaná pochoutka z křehkého listového těsta,…
Jak upéct cibulový koláč s vinnou klobásou | recept
Jak upéct cibulový koláč s vinnou klobásou | recept. Není lepší koláč než koláč s překvapením. Zvláště, když jím je delikátní vinná klobása rafin…
Jak připravit řepné chipsy s ostrým smetanovým dipem | recept
Jak připravit řepné chipsy s ostrým smetanovým dipem | recept. Křupání něčeho slaného je u mnohých z nás neodmyslitelnou součástí sledování telev…
Jak připravit rychlé pohoštění z listového těsta | recepty
Jak připravit rychlé pohoštění z listového těsta | recepty. Na poslední chvíli před oslavou ještě stihnete udělat pohoštění z listového těsta – z hoto…