Jak naložit bůček, aneb jak udělat domácí slaninu | recept
Jak naložit bůček, aneb jak udělat domácí slaninu | recept . Česnekem provoněný bůček naložený ve slaném nálevu a následně podávaný s čerstvým chlebem s hořčicí a cibulí, případně doplněný kyselou okurkou. Tak neváhejte a zcela snadno a rychle, tedy až na dobu nutného uležení, si takové „retro“ jednohubky připravte. A nenechte se zmýlit tím, že tato pecka není zrovna pro princezny. I v nich bude mizet hodně rychle. Zvláště s vychlazeným pivem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit bůček asijských chutí a vůní | pikantní kořeněné maso
Jak připravit bůček asijských chutí a vůní | pikantní kořeněné maso. Recept na pikantní kořeněný bůček je zde! Návod na přípravu je inspirován asijsko…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak uvařit provensálské vepřové ratatouille nudličky | recept s vínem
Provensálskou kuchyní inspirovaný a voňavým kořením prostoupený pokrm, v němž se s patřičným francouzským šarmem v jednom hrnci doplňuj…
Jak v troubě připravit pikantní vepřová játra s cibulí, česnekem a slaninou | recept
Jak v troubě připravit pikantní vepřová játra s cibulí, česnekem a slaninou | recept. Tato méně tradiční a zcela nenáročná příprava vepřových jater vá…
Jak připravit hořčicový vepřový bůček | recept
Hořčicový vepřový bůček | recept. Vepřové maso a vepřový bůček obzvlášť, nepatří mezi masa, která bychom měli konzumovat často. Obsahuje příliš velké…