Jak na vynikající domácí trdelník | recept
25. Červen 2019
Milujete trdelníky ze stánku? Vyzkoušejte si je upéct sami doma, pečení v troubě trvá pouhých 8 minut. Upečené trdelníky si můžete naplnit zmrzlinou a ovocem podle Vašeho výběru. Podrobný postup, jak na vynikající domácí trdelník, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Vařte S Majklem.
Co je potřeba
- 300 g hladké mouky
- 1 velké vejce
- 125 ml teplého mléka
- 40 ml slunečnicového oleje
- 20 g čerstvé droždí
- 3 lžíce moučkového cukru
Na dokončení:
- 200 g cukru krystal
- 1 velkou lžičku mleté skořice
- zmrzlinu a ovoce podle Vašeho výběru
Další zajímavé články
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Jak na mimořádně jemný a vláčný zákusek z pařížského těsta a smetanově tvarohové nádivky z bílé čokolády
Mimořádně jemný a vláčný zákusek, ve kterém se sladká bílá čokoláda přidaná do smetanově tvarohové nádivky dokonale snoubí s těstem obohaceným pařížsk…
Jak upéct atraktivní čokoládový moučník s jemným makovým krémem | recept
V řezu tak atraktivní, hořkou čokoládou v korpusu doplněný a jemným smetanovým krémem ozdobenými moučník, který mezi ostatními čokoládově la…
Jak z jemného těsta a dvou nádivek upéct jednoduchý třívrstvý zákusek
Pouze tři jednoduché vrstvy stačí k upečení tohoto skvostného, barevně sladěného třívrstvého zákusku. Tedy zákusku z jemného těsta v pr…
Jak upéct klasiku v podobě máslového koláče s makově-tvarohovou nádivkou a krupicovou žmolenkou
Ovocem, mákem či tvarohem doplněné máslové koláče, k tomu ještě ozdobené hrudkovitou žmolenkou jsou klasikou, která nezklame. Bezpochyby proto ne…
Diskuze k videu