Jak na tatarák z avokáda | recept nejen pro vegetariány
Jak na tatarák z avokáda | recept nejen pro vegetariány. Jemná, máslová chuť avokáda je ideálním základem pro výrazné suroviny, které tento tatarák obsahuje. Dokonale vyváží jak výraznou chuť sušených rajčat a kaparů, tak pálivé feferonky, česneku a řízné cibule. Dohromady s hořčicí pak vytvoří opravdu lahodnou verzi bezmasého tataráku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zpestřit jídelníček salátem z bulguru | recept se zeleninou
Jak zpestřit jídelníček salátem z bulguru | recept se zeleninou. Drobná zrnka bulguru promíchaná s najemno nakrájenou čerstvou zeleninou je dvoji…
Jak upéct avokádové brownies | recept
Jak upéct avokádové brownies | recept. Tmavý, až černý moučník úžasně vláčné konzistence, protkaný hořkou čokoládou a kakaem, to je brownies. V…
Jak z quinoy připravit zdravý salát s řepou, jablkem a rozinkami | recept
Jak z quinoy připravit zdravý salát s řepou, jablkem a rozinkami | recept. Při pohledu na výčet surovin se možná zaleknete, co je vlastně…
Jak připravit pečenou zeleninu s rajčatovou omáčkou a sýrem | sezónní recept
Jak připravit pečenou zeleninu s rajčatovou omáčkou a sýrem | sezónní recept. Ano, tak tato dobrota se dá opravdu nazvat pekáčem plným zeleniny. A ne…
Jak v kuchyni využít dvě zralá avokáda pro nevšední a rozmanité pohoštění
Tyto dva snadné recepty na zpracování zralého avokáda jsou jasným důkazem toho, jak rozmanité je využití máslově jemného avokáda v kuchyni.…