Jak na salámovou pomazánku Sloní žrádlo
Jak na salámovou pomazánku Sloní žrádlo | recept na domácí pomazánku ze salámu. Vzpomínková retro bomba z dob, kdy kuchyni vládl Gothaj. Měkký salám v kombinaci s říznou cibulí, sladkokyselou okurkou a chuťově dokonalým pojidlem v popředí s kečupem a jak jinak než majolkou, to prostě frčelo. A pravdou je, že i jemně upravená verze odpovídající současnému životnímu stylu je stále hodna svého názvu. Na chlebíčcích, jednohubkách či luxusně na klasických smažených topinkách jí sníte tolik, že by se ani slon nemusel stydět.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat rychlou salámovou pomazánku | recept
Jak udělat rychlou salámovou pomazánku | recept. Nemusíte být kulinářský nadšenec, abyste zvládli připravit tuto salámovou pomazánku. Recept je nenáro…
Jak vymíchat jemnou pomazánku z taveného sýru, vajíček a tresčích jater | recept
Jak vymíchat jemnou pomazánku z taveného sýru, vajíček a tresčích jater | recept. Jemná chuť tresčích jater, podpořená stejně tak jemnými, natvrdo uva…
Jak připravit jemnou celerovou pomazánku s mrkví a jablkem | recept
Jak připravit jemnou celerovou pomazánku s mrkví a jablkem | recept. Jedinečné spojení nasládlé mrkve, celeru a nakyslého jablka dá vzniknout úžasně j…
Jak připravit pórkovou pomazánku s vajíčkem
Jak připravit pórkovou pomazánku s vajíčkem | recept na pórkovo-vajíčkovou pomazánku. Pórek má jedinečnou chuť, není to ani cibule, ani jarní zelená c…
Jak na odlehčený hermelínový salát s Cottagem a zeleninou
Šťavnatý a jemný, bez majonézy dělaný, jen Cottage sýrem propojený. Tedy hermelínový salát, který je nejen příjemně odlehčenou variantou klasických he…