Jak na pesto z mrkvové natě | recept
Vyhazujete nať z mrkve? Zkuste ji nyní místo vyhazování využít, můžete si z ní připravit lahodné mrkvové pesto, které lze použít na pomazání na chléb, do salátů, na těstoviny nebo pečenou zeleninu. Pesto určitě vyzkoušejte, budete překvapeni jeho báječnou chutí. Podrobný postup, jak na pesto z mrkvové natě, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Live with Anny.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit výjimečné pohoštění z pečené dýně Hokkaido a ciderové zálivky
Dýně Hokkaido, která je tak výtečná ve slaných i sladkých pokrmech, nezapře svou výjimečnost ani podávaná samostatně, například jako zde v pečené…
Jak zapéct lilky naplněné zeleninovou Tahini směsí | bezmasý recept
Snadno připravený a rovněž tak snadno stravitelný pokrm z jemného lilku, který se za přispění výrazně ochucené zeleninové Tahini směsi v náp…
Jak ve stylu Caprese připravit plněné šťavnaté cukety
Jemné cukety upravené v italském duchu Caprese stylu, tedy ve spojení pesta, rajčat a mozzarelly, jsou po naplnění touto stylovou trojicí nesmírn…
Jak na sladké banánové lasagne s tvarohovým krémem
Těstovinové plátky lasagní tentokrát nasladko upravené, respektive s banánem a tvarohovým krémem zapečené, si můžete jednoduše a během chvilky připrav…
Jak v jednom hrnci z brambor a lilku uvařit vegetariánské indické kari
Jako většina indických pokrmů je i toto vegetariánské indické kari rychlé, nenáročné a v jednom hrnci uvařené. V tomto případě se v jednom h…