Jak na netradiční japonské vejce | recept
Jak na netradiční japonské vejce | recept. Pro nás netradiční a jiné, pro asijskou kuchyni typické a osvědčené. A jedno takové typické spojení se osvědčí i v tomto receptu. S pomocí výrazných slaných a sladkokyselých asijských omáček totiž z obyčejných vajíček připravíte předkrm, který se u nás jen tak nevidí, ale věřte, že ohromí.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit orientální salát z pečené zeleniny | recept
Jak připravit orientální salát z pečené zeleniny | recept. Mísa plná pečené zeleniny, která je, díky orientálnímu koření, skutečnou delikatesou. Voňav…
Jak uvařit dhal z červené čočky | recept
Jak uvařit dhal z červené čočky | recept. Dhal – to je doslova dar indické kuchyně. Ta dokonalá souhra typického indického koření s dokonale vyla…
Jak připravit dip Blízkého východu z pečených paprik | recept
Jak připravit dip Blízkého východu z pečených paprik | recept. Pečením umocněná chuť červených paprik se dokonale snoubí jak s výraznou chutí hla…
Jak připravit bůček asijských chutí a vůní | pikantní kořeněné maso
Jak připravit bůček asijských chutí a vůní | pikantní kořeněné maso. Recept na pikantní kořeněný bůček je zde! Návod na přípravu je inspirován asijsko…
Jak připravit marinovaná vejce | recept
Marinovaná vejce | recept. Natvrdo vařená vejce v pikantním nálevu mají prý původ v Anglii, kde se podávají v hospůdkách k pivu. V naší rodině se tato…