Jak na dýňový jáhelník | recept
27. Září 2021
Hledáte inspiraci na rychlý a snadný pokrm ze sezonních surovin? Co takhle vyzkoušet dýňový jáhelník? Dýňový jáhelník je velmi chutný a zároveň zdravý, můžete si jej připravit například jako lehkou večeři či svačinu. Do dýňového jáhelníku je přidáno také červené zelí, které pokrmu dodává nový rozměr. Využijte dýňové sezony a připravte si vynikající dýňový jáhelník.
Co je potřeba
- 500 g dýně Hokkaido
- 200 g jáhel
- 1 cibuli
- 200 g žampionů
- 300 g červeného zelí
- 100 g dýňových semínek
- sůl
- přibližně 4 lžíce olivového oleje
Další zajímavé články
Jak upéct bezlepkový dýňový chléb | recept
Bezlepkový dýňový chléb | recept. Chléb nemusí být vždycky jen slaný. Pokud chcete vyzkoušet něco nevšedního, sladký dýňový chléb bude to pravé. Násle…
Jak připravit dýňové lasagne | zeleninový recept
Jak připravit dýňové lasagne | zeleninový recept. Zkuste klasické obdélníkové těstoviny zapečené s bešamelem, masovou směsí a sýrem trochu obměni…
Jak připravit dýňové rizoto | recept
Dýňové rizoto | recept. Zbyla Vám dýně a chcete si připravit výborné zeleninové jídlo? Vyzkoušejte dýňové rizoto podle našeho receptu. Jeho příprava n…
Jak připravit výjimečné pohoštění z pečené dýně Hokkaido a ciderové zálivky
Dýně Hokkaido, která je tak výtečná ve slaných i sladkých pokrmech, nezapře svou výjimečnost ani podávaná samostatně, například jako zde v pečené…
Jak připravit dýňovou polévku s červenou čočkou | recept
Dýňová polévka s červenou čočkou | recept. Sezóna dýní je v plném proudu a jistě víte, že se dají využít pro přípravu mnoha slaných i sladkých po…
Diskuze k videu