Jak grilovat maso a zeleninu s pomocí alobalu
Při grilování může nastat situace, kdy maso, zeleninu či ovoce nemůžeme položit na rošt, ani napíchnout na špíz nebo upevnit na rožeň, protože je zvlášť měkké a křehké, nebo obsahuje velké množství vody. V tom případě použijeme alobal, do kterého maso nebo zeleninu zabalíme a teprve pak je položíme na rošt; doba grilování se tím téměř neprodlouží.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak ugrilovat krkovici se zeleninou | recept
Doba grilování je již v plném proudu. Stačí jen nakoupit speciality a můžeme kdykoli začít. Grilování Češi milují, jednoduchý gril na dřevěné uh…
Jak na šťavnatou grilovanou zeleninu v alobalu | recept
Jak na šťavnatou grilovanou zeleninu | recept. Chystáte se na grilování a nevíte co nabídnout vegetariánům a veganům? Nebo byste si dali nějakou netra…
Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept. Grilování není jen o mase. Někteří z nás dávají přednost zelenině a sýrům, právě pro ty je náš dnešní recept. Hodí se i pr…
Jak připravit živáňskou pečeni na grilu | recept
Živáňská pečeně na grilu | recept. Živáňská pečeně je slovenská specialita z vepřového nebo skopového masa. Je to jednoduché jídlo, dalo by se s nadsá…
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Ten alobal je co se týče grilu skvělý. Jídlu zůstane jeho přirozená chuť a navíc i živiny. Dokoncemi z alobalu přijde i šťavnatější. My jsme si nedávno oblíbili tento recept http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/drubez-na-grilu/hamburger-… a mám jistotu že nikdy nezůstanou zbytky :)